De siste tre årene har vi holdt julebord på BUL-huset i Alta. Dette har vært en suksess som vi håper å opprettholde. Følg med når vi slipper datoene for årets julebord for å sikre deg – med din bedrift eller vennegjeng – plass!
Vi vil friste med følgende:
Tradisjonell julemat:
- Ribbe, rødkål, medisterkake, medisterpølse og ribbefett
- Pinnekjøtt av lam fra Altafjorden, kålrotstappe og sjy
- Lutefisk, ertestuing, baconfett og sennepssaus
- Kokte poteter på si
Koldtbord:
- Fisk: Røkt villaks, bjørke-gravet sei, spekket laks, rabarbra-gravet torsk, ingefær- og aquavit-gravet sjøørret og julesild
- Kjøtt: Bestemors krydderet svinenakke, roastbeef av elg, marinert lammelår, bokna lam, lammerull, spekeskinke, fenalår og varmrøkt hval
- Salater: Waldorf salat, potetsalat, purresalat, rødbete- og sildesalat.
- Tilbehør: Eggerøre, majones, rødbeter, sylteagurk, sennepssaus, flatbrød og honningbrød.
Deilige desserter:
- Riskrem med bærsaus
- Karamellpudding
- Sjokoladepudding
- Vintergrøt
- Kransekake
- Julekake
- Twist og klementiner