Julebord

De siste tre årene har vi holdt julebord på BUL-huset i Alta. Dette har vært en suksess som vi håper å opprettholde. Følg med når vi slipper datoene for årets julebord for å sikre deg – med din bedrift eller vennegjeng – plass!

 

Vi vil friste med følgende:

Tradisjonell julemat:

  • Ribbe, rødkål, medisterkake, medisterpølse og ribbefett
  • Pinnekjøtt av lam fra Altafjorden, kålrotstappe og sjy
  • Lutefisk, ertestuing, baconfett og sennepssaus
  • Kokte poteter på si

Koldtbord:

  • Fisk: Røkt villaks, bjørke-gravet sei, spekket laks, rabarbra-gravet torsk, ingefær- og aquavit-gravet sjøørret og julesild
  • Kjøtt: Bestemors krydderet svinenakke, roastbeef av elg, marinert lammelår, bokna lam, lammerull, spekeskinke, fenalår og varmrøkt hval
  • Salater: Waldorf salat, potetsalat, purresalat, rødbete- og sildesalat.
  • Tilbehør: Eggerøre, majones, rødbeter, sylteagurk, sennepssaus, flatbrød og honningbrød.

Deilige desserter:

  • Riskrem med bærsaus
  • Karamellpudding
  • Sjokoladepudding
  • Vintergrøt
  • Kransekake
  • Julekake
  • Twist og klementiner

Vi kan selvfølgelig tilby catering til ditt private julebord også.
Les mer om dette under catering

Kontakt oss for ditt arrangement

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close