Julebord 2019

Book ditt julebord her

I år blir vi å gjenta fjorårets suksess med å arrangere julebord i de flotte lokalene på BUL-huset. Vi serverer aperitiff ved ankomst. Maten vi serverer er av lokale råvarer fylt av tradisjon og gode smaker. Det blir varmmat, kaldmat og dessertbuffet, samt bar med alle rettigheter og levende musikk.

Tilgjengelige datoer: 
22. og 23. november
29. og 30. desember
06. og 07. desember

Vi vil friste med følgende:

Tradisjonell julemat:

  • Ribbe, rødkål, medisterkake, medisterpølse og ribbefett
  • Pinnekjøtt av lam fra Altafjorden, kålrotstappe og sjy
  • Lutefisk, ertestuing, baconfett og sennepssaus
  • Kokte poteter på si

Koldtbord:

  • Fisk: Røkt villaks, bjørke-gravet sei, spekket laks, rabarbra-gravet torsk, ingefær- og aquavit-gravet sjøørret og julesild
  • Kjøtt: Bestemors krydderet svinenakke, roastbeef av elg, marinert lammelår, bokna lam, lammerull, spekeskinke, fenalår og varmrøkt hval
  • Salater: Waldorf salat, potetsalat, purresalat, rødbete- og sildesalat.
  • Tilbehør: Eggerøre, majones, rødbeter, sylteagurk, sennepssaus, flatbrød og honningbrød.

Deilige desserter:

  • Riskrem med bærsaus
  • Karamellpudding
  • Sjokoladepudding
  • Vintergrøt
  • Kransekake
  • Julekake
  • Twist og klementiner.

Pris per person: 890kr

Ta kontakt for din påmelding her 

Vi kan selvfølgelig tilby catering til ditt private julebord også.
Les mer om dette under catering

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close